badkamer

ZELFBOUW
PAVILJOENS

te Eindhoven

ZELFBOUW

ARCHITECTUUR

TIJDELIJK

HOUT

2 tijdelijke zelfbouw paviljoens ontworpen voor het openup festival tijdens de Dutch design week 2014 (DDW14) in opdracht van Dynamic Food. De zelfbouw paviljoens zijn gemaakt van kozijnen uit een renovatie project van Woonbedrijf uit Eindhoven.

Tijdens de DDW14 deden de paviljoens dienst als expositie ruimte.
Een van de paviljoens gaat in de toekomst dienst doen als vergaderruimte van Woonbedrijf. Het andere paviljoen wordt onderdeel van een nomadische expositie te Arnhem.
De paviljoens hebben beiden dezelfde vorm, geïnspireerd op de sheddaken van een oude fabriek.
Ze zijn gemaakt van vierkante gerecyclede kozijnen, daarnaast hebben we typische bouwmaterialen gebruikt zoals underlayment.

Naast het ontwerp is het paviljoen ook zelf gebouwd, hierbij heeft buroBois gelukkig hulp gehad van Otto, Ruud en Toon van het woonbedrijf, Hendrik Jan van Griensven, Wouter Groendijk, Annelou van Griensven, Robin Atema, Corné van de Kraats, Renee van der Heijden, Andy van Dijk en de stagiare Jamie.

zelfbouw paviljoens architectuur duurzaam hergebruik erik stehmannPleintje met de paviljoens
zelfbouw paviljoens duurzaam dutch design week 2014Zijaanzicht paviljoen
overview zelfbouw paviljoens architectuur duurzaam hergebruikOverzicht paviljoens op locatie tijdens de bouw zelfbouw paviljoens architectuur duurzaam hergebruik woonbedrijf eindhovenZijaanzicht interieur zelfbouw paviljoens duurzaam hergebruik ddw2014Interieur paviljoen zelfbouw paviljoens architectuur duurzaam hergebruik recycleDe paviljoens aan het pleintje zelfbouw architectuur hergebruik duurzaam buroBois ddw 2014Bovenaanzicht paviljoen