uitbouw woning

UITBOUW WONING

te Oosterbeek

ARCHITECTUUR

INTERIEUR

WONEN

VERBOUW

UITBOUW

De uitbouw aan de woning is gerealiseerd om meer ruimte op de begane grond te krijgen. De keuken is hierdoor groter geworden en de benedenverdieping heeft een meer ruimtelijke uitstraling gekregen. Daarnaast is de garage verbouwd tot extra kamer.

De kleur van de pui sluit aan op de kleur van de bestaande kozijnen, maar de rest van de uitbouw is bewust afwijkend qua afwerking.

De woning is onderdeel van een kort rijtje van 3 huizen en heeft een langs-oriëntatie. In het verleden is de woning al eens uitgebreid met een tuinkamer aan de kopzijde.

In een volgende fase zal het dak worden vervangen en geïsoleerd daarnaast zal er een nok-kapel worden gerealiseerd.
Keuken de Wig

aansluiting van de uitbouw aan de bestaande woningAansluiting uitbouw op de bestaande woning
Interieur uitbouw
Zicht vanuit woonkamer naar keuken in de uitbouw Doorzicht op uitbouw Zicht vanuit keuken Detail zink