Achteraanzicht

UITBOUW WONING

te Arnhem

ARCHITECTUUR

INTERIEUR

WONEN

UITBOUW

HERGEBRUIK

De woning stamt uit 1919, in het verleden zijn er allerlei grote en kleine wijzigingen aan de woning geweest, maar aan de voorzijde is de woning zo goed als origineel. De woning is vooral aan de achterzijde getransformeerd. Door de verbouwing en de nieuwe uitbouw is er meer verbinding met de tuin en het geweldige uitzicht ontstaan!

In 1974 is de woning aan de achterzijde uitgebouwd en is het souterrain verder uitgegraven. Met de nieuwe verbouwing is dit souterrain ook bij het woongedeelte betrokken. In de achtergevel is een stalen pui van bijna 5 meter hoog gerealiseerd. Door de tuindeuren loop je zo vanuit de keuken het schitterende uitzicht in. De woning is aan de binnenkant geïsoleerd. Er zijn zonnepanelen, een vloerverwarming en een pelletkachel toegepast om de woning verder te verduurzamen. In de woning zijn meerdere gerecyclede materialen gebruikt.

Aannemer: Cnossen bouw
Accoya gevelbekleding
D-tile tegels keuken

Uitzicht uitbouw

Uitzicht uitbouw naar de Nederrijn

Zicht woonkeuken in

Vide

Zicht woning in

Detail keuken

Detail keuken

Onderkant entresol

Entresol en vide

aansluiting van de uitbouw aan de bestaande woningAansluitingsdetail gevel
aansluiting van de uitbouw aan de bestaande woningHoek detail Accoya wood

Plattegronden

aansluiting van de uitbouw aan de bestaande woningSloop achtergevel en vide (links)
Sloop achtergevel vanuit study (rechts)
Doorsnede over vide richting keuken (links) Oude achtergevel Detail keuken en viderand
  Click edit button to change this text.Click edit button to change this text.Click edit button to change this text.