voorgevel woning

ONTWERP VIDE WONING

te Arnhem

ARCHITECTUUR

WONEN

ONTWERP

Achter de gevel van baksteen, in braziliaans verband, bevindt zich een vide. Door die combinatie ontstaat er in de woning een prettige mediterane sfeer en een ruim gevoel. De grote vide is op het zuiden gericht en zorgt daardoor voor zonlicht tot diep in de woonkamer.

Op de tweede verdieping is een slaapkamer en een badkamer ontworpen en er is ruimte voor een study aan de vide. Op de begane grond is de mogelijkheid nog eens twee slaapkamers te realiseren, deze ruimten kunnen ook worden gebruikt als garage of werkplek om aan huis te werken.

Naast de grote woonkamer op de eerste verdieping kan er in de zomer ook heerlijk geleefd worden op het grote dakterras.

Op het trappenhuis is ruimte voor zonnepanelen.

Deze woning is ontworpen voor een kavel aan de Helenastraat te Arnhem.

Voorgevel met Braziliaans verband)Voorgevel met Braziliaans verband
Achtergevel Achtergevel
Doorsnede Doorsnede Plattegronden Plattegronden Doorsnede 3DDoorsnede 3D