voorgevel woning

ONTWERP ERKER WONING

te Arnhem

ARCHITECTUUR

WONEN

ONTWERP

Ontwerp voor een woning met de voorgevel op het zuiden. Om maximaal te profiteren van de zon heeft deze woning een groot dakterras op de 2e verdieping. Aan de achterzijde is ook een terras aanwezig, dit sluit aan op de woonkeuken op de eerste verdieping. Aan de voorzijde is de erker blikvanger, deze geeft de woonkamer nog meer ruimte. Op de tweede verdieping is een slaapkamer en een badkamer, je stapt zo vanuit je slaapkamer het dakterras op de ochtendzon in.

Op de begane grond is de mogelijkheid nog eens twee slaapkamers te realiseren, deze ruimten kunnen echter ook worden gebruikt als garage of werkplek om aan huis te werken. Het huis is bijzonder duurzaam; de gevel is uitgevoerd in houtskeletbouw, met hoogwaardig, biobased isolatie materiaal en Accoya gevelbekleding, dit vergrijst en hoeft niet onderhouden te worden. Op het dak is ruimte voor zonnepanelen en een zonneboiler, de technische ruimte bevindt zich op de begane grond.

Deze woning is ontworpen voor een kavel aan de Helenastraat te Arnhem.

Doorsnede 3DDoorsnede 3D

Voorgevel met erkerVoorgevel met erker
Achtergevel Achtergevel
Doorsnede Doorsnede Plattegronden Plattegronden