badkamer

INTERIEUR CLUBHUIS UPWARD

te Arnhem

INTERIEUR

VERBOUW

ARCHITECTUUR

DUURZAAM

In het interieur ontwerp hebben we de functionaliteit van de ruimte verbeterd. De nieuwe bar is gemaakt aan de lange zijde van de ruimte, onder het lage deel van de gekromde spanten. De barkasten zijn allemaal opgenomen in de loze ruimten tussen de spanten. En de spanten zorgen, in combinatie met de stoere zwarte lampen, voor een geborgen gevoel in de verder hoge ruimte.

Het underlayment van het dakbeschot komt terug in de voorzijde van de bar. De duidelijke tekening van het hout is ook ingezet om de letters te vormen (de plaat achter de uitgezaagde letters is 90 graden gedraaid).

Ook de statafelbladen zijn van underlayment gemaakt. Het onderstel is opgebouwd uit multiplex en gelakt in Ral 7016, mat. De poten van de lange tafels hebben dezelfde vorm. We hebben het oude interieur hergebruikt in deze tafels; de balk die de poten verbindt en het blad komen uit het oude interieur.

AMHC Upward is een grote hockeyclub met ruim 1250 leden. Het clubhuis bestaat uit 2 delen. Op de begane grond zitten de kleedkamers, het sanitair en de opslag, Op de verdieping bevind zich de huiskamer van de vereniging.

De bovenverdieping is in 1994 gerealiseerd en heeft de vorm van een dug out. De constructie bestaat uit grote, gebogen, houten spanten. Het dakbeschot is van underlayment. Een enorme glazen pui geeft uitzicht op het grote balkon en de velden. De wangen van het clubhuis zijn van glas in diverse rood en geel tinten.

Interieur: ism Coster design.

Bar: Interieurbouw Hartemink.

Detail tafels hergebruikt hout uit oud interieur
Statafel van underlayment
Front bar gemaakt uit underlayment Plattegrond ontwerp