UITBOUW WONING

, , , , ,

De bestaande uitbouw is aangepast en uitgebreid. Het dak van de uitbouw aan de zijkant van het huis heeft nu dezelfde hellingshoek als het originele dak gekregen. Hierdoor past de uitbouw beter bij de oorspronkelijke woning. De oorspronkelijke pannen zijn hergebruikt.

Vrijblijvend architectuur advies gesprek

, , , , , , , , , , ,

Een huis bouwen of verbouwen is een hele klus, een gesprek met een architect is een eerste stap naar je droomhuis. Een eerste gesprek is gratis en vrijblijvend.

ZELFBOUW PAVILJOEN

, , , ,

Zelfbouw paviljoen te Arnhem gemaakt van gerecyclede kozijnen en hout. Tijdelijk gebouw, onderdeel van Studio Omstand.

ZELFBOUW PAVILJOENS

, , , ,

Zelfbouw paviljoens ontworpen en tijdelijk gebouwd voor Dynamic food tijdens de DDW14 te Eindhoven. Gemaakt van gerecyclede kozijnen en hout

VERBOUW VILLA

, , ,

De verbouw van een villa tot een modern woonhuis. Architect buroBois verduurzaamt en moderniseert de woning door toepassen c2c materialen en isolatie.

ONTWERP WONING

, ,

Ontwerp woning met 4 bouwlagen. Nieuw energiezuinig stads huis aan de rand van het centrum. De opdrachtgevers willen in dit huis wonen en werken combineren

DUURZAAM ONTWERP GEMEENTEHUIS

,

Duurzaam ontwerp voor een gemeentehuis in Gembloux (B). Door het ontwerp voor het gemeentehuis en een nieuw stadspark maken we een duurzaam ontwerp voor hart van de stad

ZELFBOUW MIR

, ,

De MIR, een zelfstandige projectlocatie, is een idee van Alphons ter Avest. Architect buroBois heeft ondersteund in het ontwerp en op het gebied van duurzaamheid.

INTERIEUR CLUBHUIS

, ,

Interieur ontwerp waarin de functionaliteit van de ruimte is verbeterd. Hergebruik van materialen uit oud interieur zoals oude tafelbladen en balken.