CIRCULAIR KANTOOR

, , , ,

Voor ONE gerealiseerd op IPKW te Arnhem; een ontwerp voor een circulair kantoor. Het powerlab is bedoeld als ontmoetingsplaats, werkplek en studieruimte.

UITBOUW WONING

, , , , ,

De bestaande uitbouw is aangepast en uitgebreid. Het dak van de uitbouw aan de zijkant van het huis heeft nu dezelfde hellingshoek als het originele dak gekregen. Hierdoor past de uitbouw beter bij de oorspronkelijke woning. De oorspronkelijke pannen zijn hergebruikt.

INTERIEUR VILLA

, ,

De verbouw van een villa tot een modern woonhuis. Hoogwaardig Interieur met steel doors en eiken kasten. terrazzo vloer in ere hersteld.

Vrijblijvend architectuur advies gesprek

, , , , , , , , , , ,

Een huis bouwen of verbouwen is een hele klus, een gesprek met een architect is een eerste stap naar je droomhuis. Een eerste gesprek is gratis en vrijblijvend.

ONTWERP VIDE WONING

, , , ,

Deze vide woning is ontworpen voor een kavel in Schuytgraaf te Arnhem. De bakstenen in braziliaans verband zorgen voor een prettige sfeer in de woning.

GEVELTRANSFORMATIE

, , ,

We geven de woning te Arnhem een volledig nieuwe uitstraling door middel van een geveltransformatie. De gevel is gestuct en bekleed met Platowood, er is in het ontwerp veel aandacht besteed aan de details.

ERKER WONING

, , ,

De erker woning is een ontwerp voor een kavel in Schuytgraaf te Arnhem. Duurzaam uitgevoerd in houtskeletbouw en voorzien van accoya gevelbekleding.

UITBOUW UITZICHT

, , , ,

De Til stamt uit 1919, de woning is verbouwd en heeft een nieuwe uitbouw. Zo is er meer verbinding onttstaan met de tuin en het geweldige uitzicht! Duurzame verbouw door isoleren bestaande bouw, hergebruik materialen en inzetten duurzame installaties als vloerverwarming, pellet kachel en zonnepanelen.

UITBOUW WONING

, ,

Uitbouw van een woning op de begane grond. De uitbouw is modern wit en voorzien van een zinken dak. Door de verbouwing ontstaat er een ruimere lichte keuken

VERBOUW VILLA

, , ,

De verbouw van een villa tot een modern woonhuis. Architect buroBois verduurzaamt en moderniseert de woning door toepassen c2c materialen en isolatie.

ONTWERP BADKAMER

, ,

Ontwerp badkamer om de huidige badkamer te vergroten en aan te passen aan de huidige tijd. Door slim ruimtegebruik wordt op 6m2 een luxe spa gerealiseerd

ONTWERP HERBESTEMMING

,

Herbestemming ontwerp voor een graansilo in het havengebied van Deventer. Door een nieuwe bestemming aan de silo en zijn omgeving ontstaat er een fijne plek

ONTWERP WONING

, ,

Ontwerp woning met 4 bouwlagen. Nieuw energiezuinig stads huis aan de rand van het centrum. De opdrachtgevers willen in dit huis wonen en werken combineren

ONTWERP VILLA

,

Ontwerp villa met patio's, schuifpuien en een groen dak. Nul-energie door goede isolatie, ventilatie en installaties zoals een wko. Functioneel ontwerp.

PLACEMAKING

Placemaking van een plein. De sleutel tot een fijne woon- of werkplek is de kwaliteit van de openbare ruimte eromheen en de mogelijkheden die die plek bied.

DUURZAAM ONTWERP GEMEENTEHUIS

,

Duurzaam ontwerp voor een gemeentehuis in Gembloux (B). Door het ontwerp voor het gemeentehuis en een nieuw stadspark maken we een duurzaam ontwerp voor hart van de stad

ZELFBOUW MIR

, ,

De MIR, een zelfstandige projectlocatie, is een idee van Alphons ter Avest. Architect buroBois heeft ondersteund in het ontwerp en op het gebied van duurzaamheid.

INTERIEUR CLUBHUIS

, ,

Interieur ontwerp waarin de functionaliteit van de ruimte is verbeterd. Hergebruik van materialen uit oud interieur zoals oude tafelbladen en balken.

ONTWERP HOTEL

,

In dit hotel ontwerp zijn een luxe 5 sterren hotel en een budget hostel gecombineerd. Ze hebben elkaar nodig het hostel zit in de constructie van het hotel

VERBOUW WOONBOERDERIJ

, , ,

Door een grondige verbouwing zijn woonkamer, keuken en eetkamer een geheel geworden. Ruimten worden anders en er wordt bewust kleur en licht gebruikt.

INTERIEURONTWERP HET NIEUWE WERKEN

,

Interieurontwerp het nieuwe werken; een andere manier van vergaderen en overleggen, waarbij het creatieve proces wordt bevorderd door inspirerende ruimte