ONTWERP VIDE WONING

, , , ,

Deze vide woning is ontworpen voor een kavel in Schuytgraaf te Arnhem. De bakstenen in braziliaans verband zorgen voor een prettige sfeer in de woning.

GEVELTRANSFORMATIE

, , ,

We geven de woning te Arnhem een volledig nieuwe uitstraling door middel van een geveltransformatie. De gevel is gestuct en bekleed met Platowood, er is in het ontwerp veel aandacht besteed aan de details.

ERKER WONING

, , ,

De erker woning is een ontwerp voor een kavel in Schuytgraaf te Arnhem. Duurzaam uitgevoerd in houtskeletbouw en voorzien van accoya gevelbekleding.

UITBOUW UITZICHT

, , , ,

De Til stamt uit 1919, de woning is verbouwd en heeft een nieuwe uitbouw. Zo is er meer verbinding onttstaan met de tuin en het geweldige uitzicht! Duurzame verbouw door isoleren bestaande bouw, hergebruik materialen en inzetten duurzame installaties als vloerverwarming, pellet kachel en zonnepanelen.

UITBOUW WONING

, ,

Uitbouw van een woning op de begane grond. De uitbouw is modern wit en voorzien van een zinken dak. Door de verbouwing ontstaat er een ruimere lichte keuken

UITBREIDING WONING

, ,

De uitbreiding van de woning is duurzaam door materiaal gebruik (accoya), isolatie en sedumdak. Door het ontwerp is de woning levensloopbestendig geworden.

VERBOUW WONING

, ,

De verbouwde woning is uit 1905. De woning is gemoderniseerd ook zijn talloze authentieke jugendstil details in ere hersteld, zoals het schitterende plafond

ONTWERP WONING

, ,

Ontwerp woning met 4 bouwlagen. Nieuw energiezuinig stads huis aan de rand van het centrum. De opdrachtgevers willen in dit huis wonen en werken combineren

ONTWERP VILLA

,

Ontwerp villa met patio's, schuifpuien en een groen dak. Nul-energie door goede isolatie, ventilatie en installaties zoals een wko. Functioneel ontwerp.

VERBOUW WOONBOERDERIJ

, , ,

Door een grondige verbouwing zijn woonkamer, keuken en eetkamer een geheel geworden. Ruimten worden anders en er wordt bewust kleur en licht gebruikt.