UITBOUW WONING

, , , , ,

De bestaande uitbouw is aangepast en uitgebreid. Het dak van de uitbouw aan de zijkant van het huis heeft nu dezelfde hellingshoek als het originele dak gekregen. Hierdoor past de uitbouw beter bij de oorspronkelijke woning. De oorspronkelijke pannen zijn hergebruikt.

Vrijblijvend architectuur advies gesprek

, , , , , , , , , , ,

Een huis bouwen of verbouwen is een hele klus, een gesprek met een architect is een eerste stap naar je droomhuis. Een eerste gesprek is gratis en vrijblijvend.

UITBOUW UITZICHT

, , , ,

De Til stamt uit 1919, de woning is verbouwd en heeft een nieuwe uitbouw. Zo is er meer verbinding onttstaan met de tuin en het geweldige uitzicht! Duurzame verbouw door isoleren bestaande bouw, hergebruik materialen en inzetten duurzame installaties als vloerverwarming, pellet kachel en zonnepanelen.

UITBOUW WONING

, ,

Uitbouw van een woning op de begane grond. De uitbouw is modern wit en voorzien van een zinken dak. Door de verbouwing ontstaat er een ruimere lichte keuken

VERBOUW VILLA

, , ,

De verbouw van een villa tot een modern woonhuis. Architect buroBois verduurzaamt en moderniseert de woning door toepassen c2c materialen en isolatie.

ONTWERP HERBESTEMMING

,

Herbestemming ontwerp voor een graansilo in het havengebied van Deventer. Door een nieuwe bestemming aan de silo en zijn omgeving ontstaat er een fijne plek

VERBOUW WONING

, ,

De verbouwde woning is uit 1905. De woning is gemoderniseerd ook zijn talloze authentieke jugendstil details in ere hersteld, zoals het schitterende plafond

VERBOUW WOONBOERDERIJ

, , ,

Door een grondige verbouwing zijn woonkamer, keuken en eetkamer een geheel geworden. Ruimten worden anders en er wordt bewust kleur en licht gebruikt.